Gurudeva Bhavan

A Gurudeva Bhavan Vendégház Krisna Völgy szívében helyezkedik el csupán 70 méterre a Sri Sri Radha Syamasundara templomtól. Az ebben a vendégházban történő szállásfoglalás lehetőséget ad megtapasztalni az egyszerű életet harmóniában a természettel. Ahogy minden vendégház a faluban, úgy a Gurudeva Vendégház is napelemmel felszerelt és fatüzelésű kályhákkal fűtött; a víz, a régió legjobbja kutakból jön.

A Gurudeva Bhavan vendégháznak kertje és terasza is van. A szobák vidéki stílusú fa bútorokkal vannak berendezve. Két földszinti szoba teljesen felszerelt, és a két felsőszinti szoba egy fürdőszobán osztozik. Napelemes világítás és konnektorok elérhetőek. A csapból jó minőségű kútvíz. Minden szobában ingyen Wifi érhető el. Kérés esetén finom ájurvédikus vegán reggeli, ebéd és vacsora van elkészítve. Mosodai szolgálatok elérhetőek.

Kérem ne feledje, hogy parkoló nincsen a szálláshelyen, de parkolhat a Gauranga téren a templommal szemben!

A falu tiszta és erőszakmentes légkörének fenntartása érdekében a dohányzás, az alkohol, drog, hús, hal és tojásfogyasztás szigorúan tilos a szálláshely és Krisna Völgy egész területén.

Szobaárak 18 000 HUF/ éjszakától – Foglaljon most!
( Kb. 55 EURO / 65 USD / 50 GBP )

Telefon: +36 30 239 9265
E-mail: [email protected]