Megközelíthetőség

Utazás Krisna-völgybe

Krisna-völgy Somogyvámos faluban található. A Google-térképeken fel van tüntetve - körül lehet nézni az egész farm területén.

Utazás vonattal:

Legközelebbi állomás: Somogyvár.

Onnan helyi járatú buszokkal közelíthető meg vagy valakinek ki kell mennie Önökért. (Ha a séta mellett döntenek: mindössze hat kilométerre vagyunk az állomástól.) Kérjük, próbálják meg előre tudatni velünk az érkezésüket, mivel nem mindig állnak autók rendelkezésünkre erre a szolgáltatásra. Bővebb információért a vendégházunk recepciósát kereshetik ([email protected]). A szállítás költsége kb. 3300 forint/autó (3-4 fő).

A vasúti menetrendről és a jegyárakról a következő web-oldalon találnak útbaigazítást: http://elvira.mavinformatika.hu/

Utazás autóval:

Ha időben értesesítenek minket (egy hónappal az érkezésük előtt), tudunk repülőtéri szállítást biztosítani mind egyének, mind csoportok számára. Ennek költségei:
Autó (1-3 fő) 33.000 HUF
Minibusz (max. 8 fő) 40.000 HUF
Megjegyzés: a 45 percnél hosszabb ideig történő várakozás esetén extra várakozási díjat számolnak fel.

A fent említett lehetőségekről a következő elérhetőségeken érdeklődhetnek:
Tel: +36 30 239 9265 (csütörtöktől keddig 8:00-16:00:)
E-mail: [email protected]

Ha saját vagy bérelt autóval érkeznek:

GPS koordináták: 46.57076, 17.67956

Ha északról, keletről vagy nyugatról közelítenek meg minket, kövessék a táblákat a Balaton felé.Fonyódra érve Lengyeltóti felé kell tovább menni, majd Somogyvár felé. Somogyváron pedig balra kell fordulni Somogyvámos irányába, s követni a további útjelző táblákat. Krisna-völgy 23 kilométerre van Fonyódtól.

Ha Budapestről érkeznek a hozzánk az M7-es autópályán, a 150-es kijáratnál kell lefordulni Lengyeltóti (Kaposvár) felé, majd Somogyvár irányába. Ott pedig balra kell fordulni Somogyvámos felé.

Ha délről érkeznek: Kaposvártól Fonyód irányába kell követni az útjelző táblákat. Somogyváron pedig jobbra kell fordulni Somogyvámos felé. Krisna-völgy 26 kilométerre található Kaposvártól.

Kettő benzinkút van Krisna-völgy 15 kilométeres körzetében (Somogyváron és Lengyeltótiban), melyek 6.00-tól 18.00-ig tartanak nyitva.