Nitya-seva

A Nitya-seva "folytonos szolgálatot" jelent. Húsz év után Sri Sri Radha-Syamasundara imádata még mindig rendszertelen, ennélfogva nem megbízható bevételeken nyugszik. Ezen szeretne változtatni a Nitya-seva projekt. A tervek szerint a bhakták egy olyan pénzalapot támogatnának adományaikkal, melynek éves hozama fedezné a murtik imádatának költségeit. Ezzel biztosíthatnánk Radha-Syama  imádatának legfontosabb elemét: fennakadások nélküli folytonosságát.

A Nitya-seva projektet azért indítottuk útjára 2002-ben, hogy állandó bevételt biztosítsunk vele Radha-Syamasundarának és a többi magyarországi murtinak. Az elmúlt tizenhárom évben a befektetésnek tíz százaléka gyűlt össze adományokból és az azokra tett ígéretekből. Az elkövetkező öt évben szeretnénk a teljes összeget előteremteni, hogy ennek hozama örök időkre (nitya) biztosítsa Radha-Syama szolgálatát (seva).

Ha szeretnétek ebben segíteni vagy bármilyen kérdésetek van ezzel kapcsolatban, lépjetek kapcsolatba velünk a [email protected] email címen!

Kövessetek minket Facebook-on is: keressétek a Radhe-Syama Nitya-seva közösségi oldalt!