Szálláshelyeken

A Gurudeva Bhavan és az Elefántos Vendégház Krisna-völgy területén találhatóak, ezért a szent helyekre vonatkozó szabályok érvényesek rájuk is.

Krisna-völgy lakói igyekeznek mindennapjaikban a természethez közelálló, tiszta életmódot követni. Vendégeinket is arra kérjük, hogy a krisna völgy-i vendégházakban ittlétük alatt legyenek tekintettel erre és segítsék a családok és itt lakók életét, s az idelátogató, pihenni, töltődni vágyó társaikat.

 • kerüljék a  dohányzást, az alkohol és kábítószer fogyasztást
 • kerüljék a szerencsejátékot,
 • gyakorolják a zarándokhelyen a cölibátus elvét, ami tartózkodást jelent a nemi élettől
 • kerüljék a hús, hal, tojáskészítmények, hagyma és gomba fogyasztását

Más vendégek pihenésére való tekintettel kérjük, az esti és hajnali órákban csendesen tevékenykedjenek.

Tudnivalók

Itt tartózkodásuk alatt nagyon fontos, hogy az alábbiakban leírtakat vegyék figyelembe!

 1. A szálláshely elfoglalása az érkezés napján 14-18-ig történik, elutazáskor pedig 10 óráig áll rendelkezésre a szoba.
 2. Szobafoglaláskor kérjük, hogy a vendégkönyvet kitölteni szíveskedjen, hivatalos okirata bemutatásával együtt.
 3. A szobához kapott kulcs az épületbe és a szobába való bejutást biztosítja.
 4. A szobafoglalás esetén a szállásadó megmutatja azokat a helyiségeket, amelyeket a vendégek használhatnak, illetve tájékoztatást ad az általa biztosított szolgáltatásokról.
 5. A szállásadó előzetes hozzájárulásával 4 éven aluli gyermek részére nem kötelező (pót) ágy árat fizetni. Ebben az esetben a gyermek részére sem ágy, sem ágynemű nem jár.
 6. A szállásdíj tartalmazza a közüzemi díjakat és egyéb rezsi költségeket. Ágyneműt huzatot biztosítunk vendégeink részére.
 7. Háziállatot tilos a vendégszobába bevinni!
 8. A szálláshelyen hagyott értékekért sem a szállásadó, sem a Venu Kft. nem vállal felelősséget.
 9. Az átadott kulcsok esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak az árát, illetve zárcserét a szállásadónak megtéríteni.
 10. Az apartmanban illetve szobában levő berendezést csak a tulajdonos, szállásadó előzetes hozzájárulásával lehet átrendezni.
 11. A szállásadó és az üzemeltető Venu Kft nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi károkért vagy balesetekért.
 12. A vendégek által a nem rendeltetésszerű használattal okozott kár a vendégek részéről a szállásadónak közvetlenül megtérítendő.
 13. A vendégeknek a ház házirendjét figyelembe kell venniük, különös tekintettel a reggeli és esti illetve éjszakai órákra vonatkozó csendrendet illetően.
 14. Amennyiben a tartózkodás alatt a szobával, vendégházzal kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérjük, haladéktalanul értesítse arról a szállásadót! Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.
 15. Megkérjük kedves vendégeinket, hogy a szoba elhagyásakor a kulcsot adják le a szállásadónak, vagy Krisna-völgy recepcióján!