Nrisimha Caturdasi és Sivarama Svami Vyasa-puja

Kedves Bhakták!

Kérlek, fogadjátok tiszteletteljes hódolatomat!

Minden dicsőséget Srila Prabhupadanak!

2024. május 25-én (szombaton) ünnepeljük Nrsimha Caturdasit Krisna-völgyben.

Bahir nrsimho hrdaye nrsimhah:

„Bárcsak az Úr Nrsimhadeva a szívembe ülne, és elpusztítaná minden rossz tulajdonságomat! Bárcsak megtisztulna az elmém, hogy békésen imádhassam az Urat, és békét hozhassak az egész világra (SB 5.18.9. Magyarázat).

Másnap 2024. május 26-án (vasárnap) pedig szeretett lelki tanítómesterünk Srila Sivarama Swami vyasa-puja ünnepségére kerül sor.

„Az ember a lelki tanítómester kegyéből kapja meg Krsna áldását. A lelki tanítómester kegye nélkül az ember egyáltalán nem tud fejlődni. Mindig emlékeznem kell hát a lelki tanítómesterre, és a dicsőségét kell zengnem. Naponta legalább háromszor tiszteletteljes hódolatomat kell ajánlanom lelki tanítómesterem lótuszlábainak.” (Sri Sri Gurv-astaka utolsó vers)

Alázatosan arra kérnélek Benneteket, gondoljátok át valóban szüksége van-e Maharajanak arra az ajándékra, amit szántok Neki, vagy jobban örülne az adománynak, amit Ő az általa legmegfelelőbbnek tartott módon tudna használni Rádha Syámasundara szolgálatában!

Mind az adományokat, mind az ajándékokat Részére én fogom gyűjteni. 

Regisztráció és díjak

Idén is az összes nemzeti fesztiválra a belépő ingyenes lesz. Szeretnélek azonban kérni Benneteket, hogy járuljatok hozzá a fesztivál sikeres lebonyolításához szolgálatokkal, illetve belépéskor a regisztrációnál adománnyal.

Amennyiben a fesztiválra szeretnétek adományozni, azt az alábbi oldalakon tudjátok megtenni:
magyar: https://krisnavolgy.hu/adomanyozok/
angol: https://krisnavolgy.hu/donate/

Azért, hogy megfelelő minőségű és mennyiségű prasadamot tudjunk felajánlani Nektek, kérlek Benneteket, hogy ha eljöttök valamelyik, vagy mindkét fesztiválra regisztráljatok a navavrajadhama.hu weboldalon – Rendezvények / Regisztráció.

Ajánljunk együtt Radhe-Syamanak, Laksmi Nrsimhadevanak egy nagy-nagy fesztivált, sok kirtannal, dicsőítéssel.

Nélkületek azonban ezt nem tudjuk megtenni, gyertek el, mindenkit sok szeretettel várunk.

Szolgátok:

Syamajiu dasi

ui: Kérlek, tegyétek ezeket az információkat minél több bhakta számára hozzáférhetővé!