Nrsimha Caturdasi és SRS vyasa puja

Kedves Bhakták!

Kérlek, fogadjátok tiszteletteljes hódolatomat!
Minden dicsőséget Srila Prabhupadanak!

2019. május 18-án (szombaton) ünnepeljük Nrsimha Caturdasit Krisna-völgyben.
 

Bahir nrsimho hrdaye nrsimhah:

„Bárcsak az Úr Nrsimhadeva a szívembe ülne, és elpusztítaná minden rossz tulajdonságomat! Bárcsak megtisztulna az elmém, hogy békésen imádhassam az Urat, és békét hozhassak az egész világra (SB 5.18.9. Magyarázat).

    

Másnap 2019. május 19-én (vasárnap) pedig szeretett lelki tanítómesterünk Srila Sivarama Swami vyasa-puja ünnepségére kerül sor.

     

„Az ember a lelki tanítómester kegyéből kapja meg Krsna áldását. A lelki tanítómester kegye nélkül az ember egyáltalán nem tud fejlődni. Mindig emlékeznem kell hát a lelki tanítómesterre, és a dicsőségét kell zengnem. Naponta legalább háromszor tiszteletteljes hódolatomat kell ajánlanom lelki tanítómesterem lótuszlábainak.” (Sri Sri Gurv-astaka utolsó vers)

Alázatosan arra kérnélek Benneteket, gondoljátok át valóban szüksége van-e Maharajanak arra az ajándékra, amit szántok Neki, vagy jobban örülne az adománynak, amit Ő az általa legmegfelelőbbnek tartott módon tudna használni Rádha Syámasundara szolgálatában!

Mind az adományokat, mind az ajándékokat Részére én fogom gyűjteni.

A programok helyszíne a reggeli kirtan kivételével a sátorban lesz.

Regisztráció és díjak

Idén is az összes nemzeti fesztiválra a belépő ingyenes lesz. Szeretnélek azonban kérni Benneteket, hogy járuljatok hozzá a fesztivál sikeres lebonyolításához szolgálatokkal, illetve belépéskor a regisztrációnál adománnyal.

A prasadam díja 2.000,- Ft/fő/lakoma. Azért, hogy megfelelő minőségű és mennyiségű prasadamot tudjunk felajánlani Nektek, kérlek Benneteket, hogy ha eljöttök valamelyik, vagy mindkét fesztiválra regisztráljatok a navavrajadhama.hu weboldalon – Rendezvények / Regisztráció.

A regisztráció okos telefonon is működik. A regisztráció kötelező és a mai nappal megnyílt! Amennyiben valaki nem regisztrál május 6-ig, úgy számukra a prasadam 5000,- Ft/fő/lakoma lesz. Kérlek, segítsétek a szervezést azzal, hogy a megfelelő időig és a megfelelő módon (mindenkit külön) regisztráltok.

Vendégek

A fesztivál kiemelt vendégei lesznek:

Srila Bhakti Brnga Govinda Swami Maharaja
Srila Niranjana Swami Maharaja
Revati Raman prabhu és felesége
Madhava prabhu

Ajánljunk együtt Radhe-Syamanak, Laksmi Nrsimhadevanak egy nagy-nagy fesztivált, sok kirtannal, dicsőítéssel.

Nélkületek azonban ezt nem tudjuk megtenni, gyertek el, mindenkit sok szeretettel várunk.

Szolgátok:
Syamajiu dasi

ui: Kérlek, tegyétek ezeket az információkat minél több bhakta számára hozzáférhetővé!

Egy kis ízelítő a 2018-as fesztivál nektárcseppjeiből:

"A hónap utolsó hétvégéjén az Úr Nrisimhadeva megjelenését és Sivarama Swami Maharaja Vyasa-pujáját ünnepeltük. Mindkét fesztiválnap fantasztikus volt: csodálatos darsana és oltárdíszítés, felejthetetlen programok, a reggeli és az esti kirtanák pedig mindent felülmúltak! Bhakti-bhringa Govinda Maharaja a fesztivál vendégeként áldott meg minket társaságával, így Nrisimha Caturdasi reggelén hat és fél órás kirtanával kezdtük az ünneplést! Másnap pedig nehéz volt eldönteni, hogy a reggeli vagy az esti – majdnem éjfélig tartó – kirtana volt-e csodálatosabb… Nagyon köszönjük mindannyiótoknak, akik eljöttetek! Felemelő érzés volt együtt énekelni és szolgálni Veletek!"